Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Анкета у оквиру пројекта „Стратегије утицаја климатских промена на интеракцију екосистемских услуга у коришћењу и управљању шумским ресурсима Београда

Град Београд, Градска управа града Београда, Секретаријат за заштиту животне средине, jе у сарадњи са Институтом за шумарство започео пројекат „Израда Стратегије утицаја климатских промена на интеракцију екосистемских услуга у коришћењу и управљању шумским ресурсима Београда“.

У сарадњи са Удружењем пејзажних архитеката позивамо вас да попуњавањем Анкетног упитника - екосистемске услуге, дате свој допринос изради Стратегије утицаја климатских промена на интеракцију екосистемских услуга у коришћењу и управљању шумским ресурсима Београда.

За попуњавање анкете није потребно више од 5 минута (15 питања), а тиме бисте значајно помогли у процени отпорности, рањивости и прилагођавању екосистемских услуга на подручју Београда. Анкета је анонимна и користиће се искључиво за потребе израде наведене Стратегије и научне сврхе.

Анкета

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs